Anq£L Admin
| Konu: Gülben Ergen-Giden Günlerim Oldu Ptsi Ağus. 10, 2009 2:02 pm | |
| Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hâlâ Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa susmanda yeterdi son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeterdi geri gelmem için hayata
Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak
Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hâlâ Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa susmanda yeterdi son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeterdi geri gelmem için hayata
Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak
Beni alsalar ipe koysalar Hala titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Hâlâ bekliyorum bak | |
|