Anq£L Admin
| Konu: Sıla - ...Dan Sonra Salı Ağus. 11, 2009 6:57 am | |
| Soldan kalktım bu sabah olamazmı Terslendim bakkala çakkala olamaz mı Kudurttular belki beter oldum Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi
Tek taraflı olurmu yani bu işler Yüzde elli haksızlık payın Hababam dürter Yok rahar uyku Mecbur kalkıp yakıcan bir sigara Koyucan takkeyi tam ortaya
Kendine güvenen şöyle gelsin Bıraksın inadı dile gelsin Sözünden dönen namert çıksın Bizde böyle bundan sonra Kafayı düzelttim senden sonra Kendime yararım bundan sonra İster gelirim ister gelmem Hesap mı vericez bundan sonra! Götüme güvenen şöyle gelsin Bıraksın inadı dile gelsin Sözünden dönen namert çıksın Bizde böyle bundan sonra Kafayı düzelttim senden sonra Kendime yararım bundan sonra İster gelirim ister gelmem Hesap mı vericez bundan sonra
Evet gözümün üstünde kaşım var Hiç utanmıosun dimi? Kavganın da adabı var Zerre kesmez seni Bu düz ayak sevmeler Sende aksiyonsuz yaşanmıyor aşklar
(Nakarat)
BİR :Hayat senin hayatın
İKİ :Vahşi biraz tabiatın
Sert lugatın şiddetli tavrın Huzur istedin ama yine bulamadın Gül her son bir başlangıç Güle güle, Güle güle Kolay ilişki gelmez işine Biliyorum seni Kaderin ellerinde sakın üzme kendini!... | |
|